Diederik Glorieux

Kalender

SOEP ZONDER SNOR

In de prettig gestoorde wereld van Broes is er soep zonder snor, eet zijn mond graag spinazie maar hij niet, ziét hij zichzelf slapen en wordt hij wakker in zijn droom.

Soep zonder snor is een gezellig absurde muziektheatervoorstelling voor kinderen met veel fantasie en een voorliefde voor sprookjes met een ruwe rand. Acteur Stefaan Degand kadert Broes’ ongerijmde avonturen met een raamvertelling. Zanger Denzil Delaere geeft Broes gestalte met zijn virtuose tenorstem. Jeugdkoor Rondinella geeft commentaar, stuwt de handeling, experimenteert met geluiden en zoekt samen met harp en slagwerk een bredere, wondere klankwereld op.

Diederik Glorieux liet zich inspireren door de prettig gestoorde dichtbundel Als de bomen straks gaan rijden (Uitgeverij De Eenhoorn) van Frank Adam en creëerde een al even mysterieus-absurd muzikaal universum. Met de productie Soep zonder snor nodigt de provincie West-Vlaanderen winnaars van de provinciale prijzen uit tot artistieke dialoog.

Diederik Glorieux – muziek
Frank Adam – tekst

door:
Stefaan Degand – verteller & zang | Denzil Delaere – zang | Rondinella olv Rudy Van der Cruyssen – jeugdkoor | Emma Wouters – harp | Jonathan Bonny – slagwerk

soep_zonder_snor_1.JPG
soep12.JPG
soep13.JPG

soep_zonder_snor_3.JPG
soep_zonder_snor_2.JPG
soep11.JPG

soep_zonder_snor_4.JPG
soep_zonder_snor_7.JPG
soep_zonder_snor_6.JPG